Tortellini cu sunca si sos cremos

Postat de mihaelar63 in Tortellini
18 Ian 2018 | 4536 vizualizari
Tortellini cu sunca si sos cremos

 Nu este un secret ca pastele mele preferate sunt tortellini. Fac ce fac si tot cu ei ma trezesc in co cand achizitionez paste. Imi plac cei umpluti cu ricotta si spanac. Ceva carnita ,, de gust "' le pun eu !!!

Ingrediente

  • 250 gr tortellini
  • 200 gr rosii cherry conservate [ productie proprie ]
  • 200 gr sunca
  • 200 gr cascaval
  • 200 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • nucsoara pudra

Mod de preparare

  1. Curatati usturoiul si spalati verdeturile.
  2. Caliti usor usturoiul taiat felii in unt amestecat cu ulei.
  3. Adaugati sunca taiata cubulete.
  4. Adaugati rosiile si lasati 1-2 minute sa se soteze impreuna cu restul.
  5. Turnati deasupra laptele si cascavalul taiat bucatele. Sarati.
  6. Supravegheati ca sa se top[easca cascavalul si sa se omogenizeze sosul.
  7. Puneti la fiert tortellini direct in acest sos.
  8. Daca pare prea putin lichidul, adaugati apa.
  9. Fierbeti timp de 5 minute.
  10. Tocati patrunjelul si busuiocul.
  11. Condimentati cu nucsoara pudra si puneti patrunjelul si busuiocul verde in compozitie.
  12. Gustati si sarati/condimentati daca mai este nevoie.
  13. Serviti pastele calde presarate cu verdeata.
  14.  Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sunca si sos cremos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Postat de Ina

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Am amestecat faina cu sarea, am format in mijlocul gramezii un crater in care am spart cele doua oua si am omogenizat totul, ajutandu-ma de o furculita. Am scos aluatul pe blatul de lucru si am...

Citeste continuarea

Paste cu ardei copt

Postat de Ela68

Paste cu ardei copt

1. Mai intai se coc ardeii, se curata si se taie fasii. 2. Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs in sita. 3. Punem rosiile la calit cu o lingura de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2018, 19:02
o portie dubla, te rog!
la 18.01.2018, 19:06
Ce bine arata!
la 18.01.2018, 19:08
buni buni
la 18.01.2018, 19:35
Delicioase!
la 18.01.2018, 19:35
Mmmm...pe placul meu

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking