Tortilla cu carnati si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
10 Noi 2015 | 3628 vizualizari
Tortilla cu carnati si ceapa verde

Reteta pentru ,, Saptamana barbatilor care gatesc " Omleta este cel mai usor de preparat dupa ouale ochiuri . Care barbat ar refuza o omleta imbunatatita si consistenta dupa modelul; spaniol. Chorizo nu prea am vazut prin zxona asa ca am pus la bataie un carnAt neaos de casa . Castravetii muratii se ingramadeau sa stea pe langa simandicoasa asata de tortilla adusa cu picoarele pe pamant de carnatul romanesc :D

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 400 gr carnat afumat de casa
  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Cartofii se curata se spala si se  dau prin razatoarea mare .
  2. Ceapa verde  si ardeiul iute  se taie rondele .
  3. Carnatul  de casa  se taie rondele .
  4. Se prajeste usor ceapa partea alba  si carnatul . se trage deoparte si se pune in tigaie cartofii razuiti .
  5. Se trag cartofii la tigaie 5 minute pana cand incep sa se inmoaie si sunt patrunsi .
  6. Gustati si sarati daca este nevoie . Piparati .
  7. Se bat ouale spuma   se sareaza usor si se aduga peste cartofii . Se  amesteca usor si se aseaza pe deasupra rondelele de carnat, ardei iute rosu  si ceapa - partea verde .
  8. Pentru a se patrunde uniform se pune un capac deasupra [ sau se introduce la cuptor ] .Focul se da la minim daca alegeti sa preparatii tortilla pe aragaz.
  9. Pregatiti doua farfurii mari de diametrul tigaii . Pe prima rasturnati tortilla din tigaie , Iar pe ceialalta o prezentati [ prin a doua rasturnare ] cu fata in sus .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu carnati si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Mai întâi pregătești legumele sotate. Le gătești rapid într-o tigaie largă cu puțin ulei, la foc iute. Le asezonezi la final cu sare si piper și cu 1-2 cîței de...

Citeste continuarea

Cascaval de casa

Postat de Bianca20

Cascaval de casa

  Branza se faramiteaza cu o furculita sau cu mana. Laptele se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga branza si se amesteca pana cand se formeaza zerul. Se strecoara si se pune la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2015, 23:40
la 10.11.2015, 23:48
Motane esti servit . Avem si bere
la 11.11.2015, 04:53
Bun bun
la 11.11.2015, 06:18
Ei, când aud de cârnaţi şi ceapă, indiferent cum sunt amestecate treburiele, nu zic nu.
la 11.11.2015, 06:49
Micul dejun il iau la tine!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking