Tortilla cu cascaval si salam cu sunca

Postat de Cristina_Vivi in Aperitive / Garnituri
8 Oct 2010 | 7042 vizualizari
Tortilla cu cascaval si salam cu sunca

Este o reteta luata de la vara-mea din Suceava ...mersi Teo , dar cu imbunatatiri de la mine ...........

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • salam cu sunca - vreo 10 felii mai grosute
  • 3 oua
  • un ardei galben, unul rosu
  • o ceapa rosie
  • 3 catei usturoi
  • cascaval
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie ca pt cartofi pai, cat mai subtiri.Se pun intr-o tigaie de teflon mai adanca cu mult ulei si se lasa la fript, acoperit, pana se inmoaie.

Se adauga ceapa curatata si taiata julien , cateii de usturoi pisati. Se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga salamul si ardeii taiati cubulete . Se acopera si se lasa la foc mic sa se inmoaie si acestea. Se condimenteaza.

Dupa ce s-au inmuiat toate, se bat ouale si se adauga peste aceasta compozitie.

Se lasa iar pe foc mic, sa se prajeasca , vreo 5 min aprox. Cu ajutorul unei farfurii se intoarce pe partea cealalta parte sa se prajeascasa si ea .

Cand este gata se rastoarna pe o farfurie se razuieste cascaval, si se lasa sa se raceasca putin.

Este buna si calda si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu cascaval si salam cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pogacele cu chimen

Postat de Corina33

Pogacele cu chimen

Intr-o canita se amesteca drojdia cu zaharul, apoi se adauga 2-3 linguri lapte caldut si 2 linguri faina si se lasa la dospit. Intr-un bol incapator punem faina amestecata cu sarea, untul moale si...

Citeste continuarea

Chiftelute de vinete si linte

Postat de Ela68

Chiftelute de vinete si linte

1. Se fierbe lintea 15 minute , apoi se pune  la scurs intr-o sita. Se lasa la racit si se pune intr-un bol. 2. Curatati vinata de coaja si taiati-o bucatele mici. Adaugati-o peste linte....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2010, 11:24
la 08.10.2010, 11:25
iara primaaaa 5 f ptr bunatatea asta
la 08.10.2010, 11:25
ai rude in suceava?super
la 08.10.2010, 11:25
ha ha kamy..ti-am luat-o inainte
la 08.10.2010, 11:32
mi-a luat-o inainte rucsi

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking