Ingrediente
- 6 cartofi mari
- 1 bol cu cascaval taiat cubulete, mozarella etc...
- 1 bol cu carnaciori
- 1 bol cu muschi Azuga, sunca de Praga, salam crud semiuscat...ce doriti
- ciupercute, masline...etc
- parmezan razuit
- sos de rosii
- busuioc
- oregano
- sare de mare
Mod de preparare
Cartofii se spala foarte bine apoi se fierb intregi in coaja.
Se scurg de apa si se lasa la racit putin. Taiem cartofii in jumatati. Scobim fiecare cartof cam la jumatate, avand grija la coaja sa ramana intreaga.
Punem la baza cascaval sau mozarella, stropim cu sos de rosii sau ketchup, apoi deasupra restul din ce dorim, sunculita, muschi, salam, ciupercute, masline( eu nu am pus), si deasupra parmezan apoi din nou putin sos si presaram condimentele si putina sare dupa gust.
Dam la cuptor 25 de minute la 200 de grade( sau pana se rumenesc frumos). Cartofii fiind noi au coaja subtire si se pot manca cu totul.
Ii vom manca calzi si desigur cu pofta! :)))
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzo-cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|