Trandafiri din aluat cu carne

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
18 Oct 2015 | 4621 vizualizari
Trandafiri din aluat cu carne

Trandafirul - rosa centifolia sau ce mancam azi,pe scurt,ca pe lung inca nu stiu......

Ingrediente

  • 275 g aluat foitaj
  • 320 g carne tocata
  • 2 oua mai mici
  • 1 ardei rosu nu foarte mare
  • frunzele de la doua legaturi de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • parmezan

Mod de preparare

Mai intai pregatim umplutura .Taiem ardeiul cubulete mici,frunzele de ceapa verde le taiem marunt,apoi le amestecam cu ardeiul si carnea tocata si le punem intr-o tigaie si le calim,pana se inmoaie ardeiul.cand s-a inmuiat ardeiul scoatem compozitia din tigaie cu ajutorul unui spumar,avem grija sa lasam sa se scurga surplusul de ulei si zeama lasata dupa calire.Potrivim de sare si piper,adaugam un ou ontreg si un albus si omogenizam.Desfacem aluatul si intindem peste el compozitia de carne,apoi rulam cat ,ungem rulada formata cu galbenusul ramas.Taie rulada in 10 bucati si apoi asezam fiecare bucata in forme de silicon care arata ca un trandafir.Pentru ca n-am avut decat 6 forme care sa semene cu trandafirul am folosit si niste margarete ca forma.Asezam bine in forme si dam la cuptorul preincazit,pentru cca 25-30 min.Se scot din cuptor se presara parmezan si se servesc calde,desi sunt bune si reci,daca apuca sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din aluat cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de aalliinnaa07

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie. Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul,...

Citeste continuarea

Stelute cu chorizo

Postat de mihaelar63

Stelute cu chorizo

Foietajul de placinta se dezgheata  treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider . Carnatul chorizo se taie felii subtiri . Cu ajutorul unor forme sub forma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2015, 14:25
Yummy!!
la 18.10.2015, 14:29
Ce bine arata! Vreau si eu!
la 18.10.2015, 14:30
bun si de pachet, nu? sau pentru pachet sunt?
la 18.10.2015, 14:35
Liliana,la pachet altceva....cica nu vrea mult,ca se duce la cantina....ce face foamea din om.....
la 18.10.2015, 14:35
Xandrinne,Licurici

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking