Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
30 Mar 2016 | 3899 vizualizari
Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

Un aperitiv rapid, dacă se anunță musafiri în ultima clipă ;) P.S. Mereu am un aluat de foietaj în congelator, pentru musafiri surpriză ;) Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Aluat de foietaj,
  • Felii subțiri de bacon,
  • Muștar clasic,
  • Cașcaval felii,
  • Ou 1 bucată pentru uns,
  • Semințe de in, susan, dovleac, floarea soarelui.

Mod de preparare

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de cașcaval, se taie aluatul în fâșii cât să cuprindă ingredientele, apoi se rulează în diagonală, că să se obțină efectul de trandafir și se pun în forme termorezistente de brioșe. Se ung cu ou bătut, apoi se presară semințele și se dau la copt, în cuptorul preincins cca 20 de minute la 200 grade. Se servesc calde dar și reci. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Postat de katty

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Mai intai o sa precizez de ce l-am numit aluat si nu foietaj. Pentru ca nu il consider foietaj, deoarece nu necesita decat o simpla impaturire si nu 3, asa ca la foietaj. Se face destul de repede,...

Citeste continuarea

Aperitiv tartine cu salata de oua

Postat de Oana

Aperitiv tartine cu salata de oua

Taie ouale fierte pe jumatate si amesteca galbenusurile cu untul moale pana obtii o pasta. Adauga apoi telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri fine, albusurile de ou taiate cubulete, ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2016, 20:59
Buni,trandafirii tai!
la 30.03.2016, 21:04
Imi plac mult
la 30.03.2016, 21:07
la 30.03.2016, 21:09
Foarte frumosi!
la 30.03.2016, 21:12
Ce pofta mi-ai facut!!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking