Ingrediente
- un pachet de foi subtiri de placinta
- 250 g cascaval
- 250 sunca presata
- 100 ml ulei
- 2 oua
Mod de preparare
Foile de placinta se decongeleaza, apoi se intind si se taie in 5 fasii egale.
Pe fiecare fasie subtire (unsa in prealabil cu putin ulei) se pune o bucatica de sunca sau cascaval, taiate sub forma unui triunghi. Se impacheteaza pana terminam intreaga fasie de placinta.
Se repeta operatiunea pana terminam toate fasiile din foaia de placinta. Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si se unge fiecare trigon cu ou batut.
Se introduce tava la cuptor pentru 10-15 minute pana trigoanele prind culoarea aurie.
Se pot servi calde sau reci, dupa dorinta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|