Ingrediente
- 500 g faina alba 000
- 25 g drojdie
- o lingurita zahar brun
- un praf de sare
- 2 oua
- 250 ml lapte caldut
- 75 g unt
- 200 g cascaval Delaco
Mod de preparare
Faina am pus-o in vasul robotului, am adaugat plamada facuta din drojdia dizolvata in putin lapte caldut (2-3 linguri) si 1 lingurita cu zahar. Am lasat plamada la crescut 15 min.
Am adaugat pe rand ouale, apoi laptele, putin cate putin, si untul, mixand incontinuu.
Am lasat la crescut aluatul cam o ora.
Am intins aluatul, dupa care am taiat triunghiuri din el, am adaugat cascavalul ras si am rulat formind trigoane. Le-am mai lasat putin la crescut si le-am uns cu galbenus batut.
Am dat la cuptor pina s-au rumenit usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|