Trigoane cu cascaval

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
12 Apr 2015 | 3675 vizualizari
Trigoane cu cascaval

Ingrediente

  • 500 g faina alba 000
  • 25 g drojdie
  • o lingurita zahar brun
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 250 ml lapte caldut
  • 75 g unt
  • 200 g cascaval Delaco

Mod de preparare

Faina am pus-o in vasul robotului, am adaugat plamada facuta din drojdia dizolvata in putin lapte caldut (2-3 linguri) si 1 lingurita cu zahar. Am lasat plamada la crescut 15 min.

Am adaugat pe rand ouale, apoi laptele, putin cate putin, si untul, mixand incontinuu. 

Am lasat la crescut aluatul cam o ora.

Am intins aluatul, dupa care am taiat triunghiuri din el, am adaugat cascavalul ras si am rulat formind trigoane. Le-am mai lasat putin la crescut si le-am uns cu galbenus batut.

Am dat la cuptor pina s-au rumenit usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Postat de AlexTeacher

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Incinge o tigaie si adauga uleiul de masline si untul. Pune ceapa la calit si dupa jumatate de minut, adauga si ciupercile. Pune cimbru, sare si piper si mai amesteca putin. Stinge...

Citeste continuarea

Trigoane cu cartofi si cascaval

Postat de andaoana

Trigoane cu cartofi si cascaval

Pentru aluat: Faina o cernem si o punem intr-un bol. In mijlocul ei adaugam 4 linguri de ulei,sarea  si apa  Framantam pana obtineti un aluat destul de  gros dar mai moale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.04.2015, 23:29
bune bune
la 12.04.2015, 23:51
Merg perfect langa o bericica
As fi lamurita de ce le spune trigoneoane . Am presupus ca au ceva legatura cu neoanele . Or fi stralucind ? ))
la 13.04.2015, 04:50
ce bune sunt
la 13.04.2015, 05:32
la 13.04.2015, 07:38
foarte bune!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking