Trigoane cu gem de caise

Postat de merisor67 in Dulciuri
22 Ian 2016 | 3553 vizualizari

Am intrat in bucatarie cu gand sa fac niste cornuri, dar pe parcurs le-am transformat in aceste minunate trigoane, care pur si simplu se topesc in gura. Am realizat un aluat foarte sfaramicios, cu osanza, apoi l-am uns de cateva ori cu gem acrisor de caise si a rezultat ceva bun de tot. Nu au iesit chiar estetice, pentru ca aluatul  se mai rupe pe alocuri in timpul tratamentului termic, dar au fost tare, tare bune.  

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 22.01.2016, 15:15
Pup, fetele cochetele!
la 22.01.2016, 18:58
nota zece!
la 22.01.2016, 19:36
Multumesc, Claudia!
la 22.01.2016, 19:59
Pot sa servesc si eu?
la 22.01.2016, 20:06
Poti, Rocsi! Cu drag te-as servi!
la 22.01.2016, 21:09
Delicioase!
la 23.01.2016, 10:30
wow, sunt super si cu siguranta tare bune!
la 23.01.2016, 14:24
Vai cat de mult imi plac! Daca un tort sau o prajitura refuz de mulre ori, nu refuz in schimb niciodata asa ceva
la 25.01.2016, 22:20
Ce combinatie
la 27.01.2016, 11:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking