Trigoane cu gem de caise

Postat de merisor67 in Dulciuri
22 Ian 2016 | 3569 vizualizari

Am intrat in bucatarie cu gand sa fac niste cornuri, dar pe parcurs le-am transformat in aceste minunate trigoane, care pur si simplu se topesc in gura. Am realizat un aluat foarte sfaramicios, cu osanza, apoi l-am uns de cateva ori cu gem acrisor de caise si a rezultat ceva bun de tot. Nu au iesit chiar estetice, pentru ca aluatul  se mai rupe pe alocuri in timpul tratamentului termic, dar au fost tare, tare bune.  

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 22.01.2016, 10:02
Aha, deci se iau cate 3 inainte de masa si 3 dupa masa, am inteles....
la 22.01.2016, 10:03
La descrierea care le-ai facut-o imi ploua in gura acum!
la 22.01.2016, 10:03
Vaaai ce faine sunt!
la 22.01.2016, 10:03
Cleme
la 22.01.2016, 10:04
big like
la 22.01.2016, 10:04
bune bune
la 22.01.2016, 10:05
Imi plac tare mult!!!!
la 22.01.2016, 10:18
Vai ce bune-s!
la 22.01.2016, 10:19
Minunate!!
la 22.01.2016, 10:28
Delicioase!
la 22.01.2016, 10:32
Cleme cate 2 ca-s putine
la 22.01.2016, 10:33
Multumesc, dragilor, pentru aprecierile voastre!
la 22.01.2016, 10:51
Îmi plac când sunt fierbinţi, mirosul şi textura te îmbie la "mai ia una".
la 22.01.2016, 11:02
Minunate!
la 22.01.2016, 11:16
ce mult imi plac

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking