Turtata sandwich

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2013 | 4582 vizualizari
Turtata sandwich

Acest sandwich urias,il servesc americanii pe la diferite petreceri,nu se chinuie ca noi sa faca zeci de aperitive pe zeci de platouri!!! Reteta este preluata de la Ana Olson care mi-e foarte draga si atunci cand nu am somn,o urmaresc!! Pentru cine vrea sa-l incerce,va spun ca este foarte gustos

Ingrediente

  • 1 paine toast alba
  • 1 paine toast integrala
  • Salata de ou
  • 4 oua fierte
  • 4 linguri maioneza
  • 50 g masline verzi tocate
  • sare
  • piper
  • Salata de pui
  • 1 piept de pui fiert
  • 1 catel de usturoi
  • 4-5 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • Salata de branza
  • 1 cutie crema de branza
  • 4-5 linguri smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri sos pesto

Mod de preparare

Feliile de paine le decupam cu o forma, astfel eliminam coaja

O forma de tort o tapetam cu folie alimentara, apoi cu felii de paine puse intercalat si lasam deoparte pana facem salatele

Pentru salata de ou: punem intr-un bol ouale date pe razatoarea cu ochiuri mari, adaugam restul ingredientelor, condimentam dupa gust

Pentru salata de pui: pieptul fiert si taiat foarte marunt, il amestecam cu usturoiul pisat, smantana si condimentam dupa gust

Pentru salata de branza: amestecam branza cu smantana, ceapa rosie tocata marunt, sosul pesto, nu mai condimentam pentru ca pesto are suficienta sare

Punem in forma de tort salata de pui, acoperim cu felii de paine, salata de ou, iar acoperim cu paine, urmeaza salata de branza, oprind 3 linguri pentru ornat. Acoperim cu felii de paine si folia ramasa pe margine, o presam usor si lasam la frigider pana a doua zi sau minim 2 h dupa care rasturnam pe un platou, descoperim si ornam cu poshul cu branza oprita

Se serveste la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtata sandwich" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Drob de pui in aluat de foietaj

Postat de mirela0911

Drob de pui in aluat de foietaj

Pipotele si inimile se curata bine si se spala. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Ficatul se spala bine si se pune la fiert separat. Dupa ce au fiert se lasa la racit. Este de preferat ca...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

Postat de mihaelar63

Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

Pieptul de pui se spala si se usuca de excesul de apa cu ajutorul servetelor .  Gogosarul marinat se scoate din borcan si se scurge de zeama . Alegeti un cabanos uscat si subtire pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2013, 08:41
la 06.04.2013, 09:13
la 06.04.2013, 09:18
ARE de toate .
la 06.04.2013, 10:39
un aperitiv grozav!
la 06.04.2013, 10:52
Faina gustare!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking