Turtite aromate

Postat de bahna_violeta in Piine
20 Aug 2012 | 4937 vizualizari
Turtite aromate

Ingrediente

  • o lingura de smantana
  • 200 g faina
  • ulei de masline
  • sare
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • un ou
  • 8 g drojdie

Mod de preparare

Am incalzit 50 ml de apa dupa care am pus drojdia si am amestecat bine. Am pus faina intr-un bol peste care am pus apa cu drojdia, am pus smantana si ierburile, dupa care am pus restul de faina, uleiul si putina sare. Am lasat la dospit o ora-jumatate.

Dupa ce aluatul a crescut facem turtitele pe care le crestam cu un cutit. Le ungem cu ou si dam la cutor la 200 de grade timp de 30 de minute.

Nu o sa creasca foarte mult de aceea le zic turtite, sunt foarte aromate si merg foarte bine cu ceva bun peste ele. Fie ca e o crema de branza, pateu, zacusca sau orice altceva. E foarte delicios si aromat. Cum le-am scos din cuptor am fost cam dezamagita ma asteptam sa creasca mai mult sa fie mult mai pufoase, dar spre surprinderea mea sunt foarte bune si asa servite cu ce va place voua/dumneavostra cel mai mult.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite aromate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paine cu faina integrala si mei

Postat de mihaelar63

Paine cu faina integrala si mei

Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta, jumatate din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina semialba si lingurita cu zahar. Zaharul ajuta la grabirea procesului de...

Citeste continuarea

Paine cu unt si seminte

Postat de rocsi_1612

Paine cu unt si seminte

Drojdia o puneti intr-un bol micut cu zaharul si le amestecati pana se dizolva complet drojdia. Intr-un vas cerneti faina, presarati sare. Adaugati drojdia dizolvata, iaurtul, incepeti si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2012, 19:15
YUMMY
la 20.08.2012, 19:15
YAMMY scuze
la 20.08.2012, 22:15
Buneeeee!!
la 20.08.2012, 22:32
sigur sunt bune
la 20.08.2012, 22:35
imi plac

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking