Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata

Postat de flooris in Dulciuri
3 Apr 2010 | 6841 vizualizari
Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata

Dupa cum stiti anul acesta PASTELE ORTODOX cade odata cu cel CATOLIC,atunci eu m-am gandit sa unesc cele doua traditii si anume asa:unind oualele noastre rosii cu oalele lor de ciocolata,rezultatul il vedeti in poza.PASTE FERICIT(BUONA PASQUA).

Ingrediente

  • un plic de vopsea pentru oua(de la alex eu am ales rosu cum cere traditia)
  • 25 de oua ca atat pot face cu un plic
  • 8-9 linguri de otet
  • un litru de apa calda chiar putin fierbinte
  • putin ulei,untura sau lac pentru oua

Mod de preparare

Pentru ca oualele sa iasa rosii oul trebui sa fie inchis la culoare in nici un caz alb.

Dupa ce ati degresat oualele bine si le-ati clatit cu foarte multa apa le puneti la fiert,dupa ce s-au fiert aruncati apa dar nu puneti apa rece peste ele,le lasati asa.

Intr-un vas pregetiti vopseaua:turnati continutul plicului in vas adaugati litrul de apa iar apoi otetul,il dati in clocot,luati vasul de pe foc si adaugati oualele fierte,aceste se sta in solutie 10min(eu atat le-am lasat desi pe pachet scrie mai putin).Dupa ce a expirat timpul le scoateti pe un servetel le lasati putin la racit iar apoi le dati luciu cu ce aveti(ulei,untura,lac de oua).Langa aceste oua eu am pus si oua de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cozonac cu fructe confiate, reteta video

Postat de Bucataras

Cozonac cu fructe confiate, reteta video

Incalzeste putin cei 350 ml de lapte si dizolva drojdia in acesta; adauga 2 linguri de faina peste si amesteca pana obtii o compozitie omogena; pune aceasta maia intr-un castron incapator si las-o...

Citeste continuarea

Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata

Postat de katty

Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata

Cernem faina intr-un castron. Adaugam restul ingredientelor, mai putin alunele si ciocolata. Amestecam bine, pana obtinem un aluat omogen. Taiem ciocolata bucatele mici si sfaramam putin alunele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2010, 22:39
la 02.01.2011, 14:09
La multi ani
la 02.01.2011, 19:24
La multi ani !
la 02.01.2011, 20:05
La Multi Ani 2011!
la 02.01.2011, 22:47
La multi ani!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking