Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata

Postat de flooris in Dulciuri
3 Apr 2010 | 6863 vizualizari
Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata

Dupa cum stiti anul acesta PASTELE ORTODOX cade odata cu cel CATOLIC,atunci eu m-am gandit sa unesc cele doua traditii si anume asa:unind oualele noastre rosii cu oalele lor de ciocolata,rezultatul il vedeti in poza.PASTE FERICIT(BUONA PASQUA).

Ingrediente

  • un plic de vopsea pentru oua(de la alex eu am ales rosu cum cere traditia)
  • 25 de oua ca atat pot face cu un plic
  • 8-9 linguri de otet
  • un litru de apa calda chiar putin fierbinte
  • putin ulei,untura sau lac pentru oua

Mod de preparare

Pentru ca oualele sa iasa rosii oul trebui sa fie inchis la culoare in nici un caz alb.

Dupa ce ati degresat oualele bine si le-ati clatit cu foarte multa apa le puneti la fiert,dupa ce s-au fiert aruncati apa dar nu puneti apa rece peste ele,le lasati asa.

Intr-un vas pregetiti vopseaua:turnati continutul plicului in vas adaugati litrul de apa iar apoi otetul,il dati in clocot,luati vasul de pe foc si adaugati oualele fierte,aceste se sta in solutie 10min(eu atat le-am lasat desi pe pachet scrie mai putin).Dupa ce a expirat timpul le scoateti pe un servetel le lasati putin la racit iar apoi le dati luciu cu ce aveti(ulei,untura,lac de oua).Langa aceste oua eu am pus si oua de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Galuste cu prune

Postat de gurita_ta2005

Galuste cu prune

Cartofii se pun in coaja la fiert in apa cu sare.Se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure si ii lasam sa se raceasca. Prunele se taie pe o parte si se scot samburii,se pun intr-un...

Citeste continuarea

Blat umed de tort

Postat de mitinita

Blat umed de tort

In lapte se pune otet sau suc de lamaie si se lasa deoparte 5 minute. Apa fierbinte se amesteca cu ciocolata. Aici puteti folosi si doar apa fierbinte sau cafea fierbinte. Intr-un bol se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2010, 22:39
la 02.01.2011, 14:09
La multi ani
la 02.01.2011, 19:24
La multi ani !
la 02.01.2011, 20:05
La Multi Ani 2011!
la 02.01.2011, 22:47
La multi ani!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking