Varza acra cu fasole rosie si carnati

Postat de MotanLaOale in Mancaruri cu carne
18 Iun 2013 | 6663 vizualizari
Varza acra cu fasole rosie si carnati

inspirata de la Panacris. Foarte buna combinatia!

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 300g carnati afumati de casa
  • 150g coaste afumate
  • 400g fasole rosie (conserva)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare (daca este cazul)

Mod de preparare

Varza se tine in apa rece de pe o zi pe alta, se toaca fideluta si se stoarce bine.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Carnatii se taie rondele.

Fasolea se clateste bine in apa rece si se lasa la scurs.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.

Se adauga carnatii si coastele si se mai calesc 10 minute.

Se presara boia si piper.

Se adauga varza, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 30-35 minute.

Se adauga fasolea rosie, se amesteca bine si se introduce in cuptor15-20 minute.

Cand a scazut zeama si prinde culoare este gata.

Se serveste cu smantana sau ardei iute cui ii place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu fasole rosie si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu sos de gorgonzola

Postat de sufletista

Piept de pui cu sos de gorgonzola

Pieptul de pui il spalam dupa care il stergem cu servetele, il taiem in felii nu foarte subtiri ca pentru snitele. Intr-un bol adaugam condimente dupa gust, amestecam cu o lingura ulei si...

Citeste continuarea

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Postat de eumimi

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Pregatim mai intai umplutura. Tocam ceapa marunt si o calim 6-7 minute in ulei incins. Adaugam carnea, sare, piper si lasam pe foc timp de 15-20 de minute. Scurgem zeama lasata de la carne si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 12:23
Io prima si sa nu dai la nimeni coastele
la 18.06.2013, 12:23
ioi motane salivezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....cat de bine arataaaaa
la 18.06.2013, 12:25
Moamaaaaaa, chiar si eu care nu mananc carne mi s-a facut o poftaaaa
la 18.06.2013, 12:32
Asta mâncare adevărată!
la 18.06.2013, 12:33
Multumesc

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking