Varza calita cu afumatura de porc si cartofi

Postat de madab in Porc
12 Ian 2015 | 5161 vizualizari
Varza calita cu afumatura de porc si cartofi

Ingrediente

  • 1 kg varza murata
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa rosie medie
  • 1 ceapa alba medie
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras verde
  • sos de rosii
  • foi dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se spala si se pune la fiert cu foile de dafin. Cat timp aceasta este la fiert se spala, curata si taie legumele. Varza se pune la desarat in apa calduta iar cand credeti ca e desarata destul se taie fasii. Cand carnea e fiarta pe jumatate se pun legumele la calit. Deasupra se pune varza fasii si se lasa la calit cateva minute. Se pune deasupra sosul de rosii. Cand acestea sunt bine calite se pune carnea si putin din zeama in care a fiert carnea si se lasa sa scada putin. Se pune intr-o tava si se da la cuptor sa scada bine si sa se rumeneasca. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura de porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschi de porc cu scoici (Carne de porco á Alentejana)

Postat de xana

Muschi de porc cu scoici (Carne de porco á Alentejana)

Carnea se taie cubulete(la marimea scoicilor) si se condimenteaza cu sare, piper, pasta de ardei, foile de dafin si vinul. Se acopera si se da la frigider pana a doua zi. Scoicile se pun in apa...

Citeste continuarea

Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Postat de panacris

Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Ceapa și ardeiul kapia se curăță, se toacă mărunt se pun în  vasul  aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2015, 08:15
ce bine arata
la 13.01.2015, 09:00
Buna!
la 13.01.2015, 09:23
Bun venit Buna mancare ai adus
la 13.01.2015, 10:11
Multumesc sper sa aduc altele si mai bune☺☺☺
la 13.01.2015, 15:27
Buna papa!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking