Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional

Postat de Pungasa_Rogue in Porc
8 Noi 2015 | 29606 vizualizari
Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional

Rasfata-te cu arome si savoare traditionala cu reteta simpla si reconfortanta de varza cu carnati afumati. Aceasta mancare clasica aduce impreuna gustul verzei si aroma bogata a carnatilor afumati, creand o combinatie perfecta pentru o masa copioasa si delicioasa. Pentru Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional ai nevoie de urmatoarele ingrediente: varza, carnati, ceapa, ardei, pasta tomate.

Ingrediente

  • Ingrediente Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional
  • 5 carnati de porc, afumati;
  • 2-3 linguri ulei;
  • o ceapa;
  • un ardei kapia;
  • o varza alba (circa 1 kg);
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingura pasta de tomate;
  • sare.

Mod de preparare

Cum se prepara Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional

Carnatii se taie in bucati mici si se calesc in ulei, intr-o cratita.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. 

Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie marunt. Se pune impreuna cu ceapa la calit, peste carnati, adaugand si putina sare. 

Varza se spala, se taie in bucati mari, care se introduc, pe rand, in robotul de bucatarie, pentru a le da pe razatoarea mare. Se pune in cratita, frecandu-se cu putina sare, apoi se lasa la calit, mestecand des. Spre final, trebuie avut grija sa nu se prinda de cratita. Tot atunci se adauga boiaua de ardei si pasta de tomate si se mai tine circa 5 minute la foc, se potriveste de sare, dupa care se poate servi.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Varza cu costita la tuci, o mancare buna de te lingi pe degete pe care o poti servi cu Mamaliga bucovineana de cartofi si Ardei iuti la otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc cu sos de mustar

Postat de rocsi_1612

Cotlet de porc cu sos de mustar

Spalati cotletul, il stergeti bine cu niste servetele. Usturoiul curatat, il pisati. Intr-un bol amestecati toate condimentele cu usturoiul. Ungeti cotletul cu ulei, apoi il masati cu amestecaul...

Citeste continuarea

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

Postat de vio_dreams

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

Amestecam intr-un bol condimentele si frecam bine muschiul cu amestecul rezultat. Punem muschiul in folie de aluminiu si il punem in tava. Adaugam vinul alb si dam la cutor 30-40 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2015, 15:18
ce buna e
la 08.11.2015, 15:21
Aiii, ce buna e asta!
la 08.11.2015, 15:26
Au aparut carnatii...
la 08.11.2015, 15:32
Ce bunatate ai facut
la 08.11.2015, 16:58

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking