Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Postat de robert_badica in Porc
4 Mai 2015 | 7999 vizualizari
Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Am ajuns si eu reteta 100! Sunt foarte fericit! Sunt alaturi de voi aproape de un an si vreau sa va spun ca sunteti minunati, toti! >:D

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 kg varza noua
  • 300 g costita afumata
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • 1 lingura bulion

Mod de preparare

Curatam cepele si le tocam cubulete. Apoi intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa. Lasam la calit circa 5 minute.

Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam varza tocata julien, si mai lasam putin sa se inabuse. Intre timp intr-o tigaie separat prajim in putin ulei costita afumata. O scoatem din tigaie pe o farfurie.

Peste varza adaugam o cana de apa,ca aceasta sa incepa sa fiarba si adaugam sarea, piperul si cimbrul. Amestecam. Dupa 10 minute, daca apa s-a evaporat mai punem putina si adaugam costita prajita si bulionul.

Mai lasam la calit 20-25 de minute, acoperita cu un capac.

Stingem focul, garnisim cu putina verdeata proaspata si servim!

       

       

       

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Postat de Bucataras

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Carnati traditionali de porc

Postat de rocsi_1612

Carnati traditionali de porc

Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o cratita mai mare punem carnea tocata, usturoiul pisat, sarea, piper dupa gust, boiaua de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2015, 19:47
la 04.05.2015, 19:48
Felicitări pentru cele 100 de retete!
la 04.05.2015, 19:49
Foarte buna si gustoasa Felicitari si la cat mai multe retete
la 04.05.2015, 19:49
Bravo Robert! Imi place cum ai facut varza si se vede ca ai evoluat, ca noi toti de altfel.
la 04.05.2015, 19:54
Felicitari

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking