Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Postat de robert_badica in Porc
4 Mai 2015 | 7984 vizualizari
Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Am ajuns si eu reteta 100! Sunt foarte fericit! Sunt alaturi de voi aproape de un an si vreau sa va spun ca sunteti minunati, toti! >:D

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 kg varza noua
  • 300 g costita afumata
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • 1 lingura bulion

Mod de preparare

Curatam cepele si le tocam cubulete. Apoi intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa. Lasam la calit circa 5 minute.

Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam varza tocata julien, si mai lasam putin sa se inabuse. Intre timp intr-o tigaie separat prajim in putin ulei costita afumata. O scoatem din tigaie pe o farfurie.

Peste varza adaugam o cana de apa,ca aceasta sa incepa sa fiarba si adaugam sarea, piperul si cimbrul. Amestecam. Dupa 10 minute, daca apa s-a evaporat mai punem putina si adaugam costita prajita si bulionul.

Mai lasam la calit 20-25 de minute, acoperita cu un capac.

Stingem focul, garnisim cu putina verdeata proaspata si servim!

       

       

       

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din cotlet cu ciuperci si bacon

Postat de rocsi_1612

Rulada din cotlet cu ciuperci si bacon

Spalati cotletul, il stergeti cu niste servetele. Il subtiati usor cu un cutit, pana obtineti un dreptunghi, apoi il bateti cu un ciocan de snitele, dar aveti grija sa nu il rupeti. Ciupercile le...

Citeste continuarea

Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata

Postat de merisor67

Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata

Mai intai pregatim costita, o spalam si o fierbem in apa cat sa o acopere, iar dupa ce atinge punctul de fierbere, scurgem apa, o spalam din nou si o punem la fiert tot in apa cat sa o acopere....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2015, 19:47
la 04.05.2015, 19:48
Felicitări pentru cele 100 de retete!
la 04.05.2015, 19:49
Foarte buna si gustoasa Felicitari si la cat mai multe retete
la 04.05.2015, 19:49
Bravo Robert! Imi place cum ai facut varza si se vede ca ai evoluat, ca noi toti de altfel.
la 04.05.2015, 19:54
Felicitari

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking