Varza călita cu mușchiuleț de porc

Postat de AndrutzaP in Porc
19 Iul 2016 | 8272 vizualizari
Varza călita cu mușchiuleț de porc

   Varza noua, proaspata si gustoasa combinata cu marar si muschiulet de porc este o nebunie.    

Ingrediente

  • 1 varza potrivita (aprox 1.2 kg)
  • 650 grame muschi de porc afumat
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri ulei
  • 1 rosie
  • sare, piper

Mod de preparare

   Tocati varza marunt si asezati-o intr-un castron incapator. Adaugati peste ea mararul tocat si amestecati bine cu sare. "Framantati" putin varza in mana pentru a se inmuia.

   Intr-o tigaie caliti ceapa in cele 2 linguri de ulei. Adaugati si bulionul de rosii si mai lasati 2-3 minute. Varsati ceapa in castron peste varza si omogenizati bine. 

   Feliati muschiuletul si prajiti-l in tigaia in care ati calit ceapa. Lasati carnea cam 2-3 minute pe fiecare parte.

   Intr-o tava de yenna asezati ingredintele astfel: varza, jumatate din cantitatea de carne, varza, cealalta jumatate de carne si iar varza. Deasupra asezati felii de rosie.

   Intr-o cana de apa dizolvati cele 3 linguri de pasta de ardei si turnati in tava, peste varza.

   Dati tava la cuptor la 200 grade pentru 45-50 minute. Scoateti tava din cuptor si verificati daca este varza gatita. Completati cu sare, daca mai este cazul. Daca nu este varza gatita mai dati la cuptor pentru circa 20 minute.

   Se serveste cu mamaliguta si ardei iute!

   Sa aveti pofta!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza călita cu mușchiuleț de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza calita cu muschiulet in vasu roman

Postat de nadina73

Varza calita cu muschiulet in vasu roman

Se toaca varza marunt , se amesteca cu sare si piper si cimbru macinat (1 lingurita) apoi se pune la calit in ulei la foc mic amestecand din cand in cand,iar daca e nevoie se poate adauga 1...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 19.07.2016, 10:30
O bunatate!
la 19.07.2016, 10:41
la 19.07.2016, 10:58
o bunatate
la 19.07.2016, 11:08
Imi place!
la 19.07.2016, 11:21
bunnnn

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking