Varza calita cu muschiulet in vasu roman

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
8 Iul 2010 | 5334 vizualizari
Varza calita cu muschiulet in vasu roman

o bunatate nu gluma............

Ingrediente

  • 1 varza mare
  • 600 g muschi de porc sau pulpa
  • ulei de masline50 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru macinat 1 lingurita
  • 2 linguri de unt
  • pasta de tomate 200 ml
  • 3 rosii
  • 150 ml smantana

Mod de preparare

Se toaca varza marunt ,

se amesteca cu sare si piper si cimbru macinat (1 lingurita) apoi se pune la calit in ulei la foc mic amestecand din cand in cand,iar daca e nevoie se poate adauga 1 canita de apa.

Cand varza e calita bine se pune pasta de tomate, se mai dau 2 clocote si se stinge focul.

Muschiul se taie cubulete si se caleste in ulei ,se pune sare, piper si se amesteca bina sa se rumeneasca frumos apoi se pune o canita de apa si se lasa sa fiarba 25-30 minute pana scade apa .Cand carnita e fiarta se amesteca cu varza calita .

Se unge vasul roman cu unt apoi se pune varza calita si carne prajita si se amesteca bine ,se uniformizeaza, dupa care se taie rosiile rondele si se pun pe varza, dupa care se pune smantana si se da vasul la cuptor 20 minute la 170 grade.

Este grozava.!......................piticii au mai pus  smanatana .............asa sa fie ,dar a fost grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu muschiulet in vasu roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Postat de mirela0911

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Chiftelutele: Carnea se taie bucati, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa apoi se da prin masina de tocat. Se adauga sare, piper (dupa gust), pesmetul, ouale batute si usturoiul zdrobit....

Citeste continuarea

Limba cu dovlecei si fasole pastai

Postat de Ina

Limba cu dovlecei si fasole pastai

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare.  Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 08.07.2010, 01:57
wow ce bine arata....
la 08.07.2010, 08:25
nadina , io la tine cuvinte n-am. admiratie si o imbratisare maaare. mama ce siropoasa sunt)))
la 08.07.2010, 08:26
supeeeer!!!!!!!!!!!!
la 08.07.2010, 09:25
foarte bine arata..... cred ca e o bunatate....
la 08.07.2010, 10:04
minunat

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking