Ingrediente
- Pentru varza calita
- 1 buc.varza proaspata
- 100 g untura de porc
- sare
- piper,boia ardei dulce,cimbrisor,amestec de ierburi si marar de la Delicat
- Pentru friptura de porc
- 600 gr.pulpa de porc
- 1 morcov taiat rondele
- 1/2 ardei gras
- 3 cepe verzi
- 2 catei de usturoi
- 50 ml.ulei
- condimente pentru porc de la delicat.
Mod de preparare
Pentru varza calita, taiem varza julien si o punem la calit in untura de porc; cand este aproape gata, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbrisor si amestec de ierburi si marar toate de la Delikat.
Pentru friptura de porc, taiem carnea in felii subtiri pe care le condimentam cu condimente pentru porc de la Delikat. Punem carnea la prajit in ulei si, cand este pe jumatate gata, se adauga morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul si putina apa, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana se patrunde bine carnea. Si se serveste alaturi de varza calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|