Varza calita cu cotlete de porc

Postat de ionela2682 in Mancaruri cu carne
13 Apr 2010 | 10657 vizualizari
Varza calita cu cotlete de porc

Ingrediente

  • 1 varza potrivita ca marime,
  • 1-2 rosii,
  • 1-2 linguri pasta de tomate (bulion),
  • 1 ceapa mai mare,
  • cateva linguri untura sau ulei ,
  • cotlete de porc   2-3 buc sau pulpa,
  • marar,patrunjel,
  • sare piper,
  • 1-2 cani apa sau supa

Mod de preparare

Prajim  in ulei sau untura pe ambele parti cotletele sau bucati de carne de porc ,o scoatem deoparte intr-un castron, iar in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt dupa care adaugam rosiile taiate cubulete si bulionul. Si mai lasam putin pe foc

Varza o tocam cat putem de fin si o adaugam si pe ea in oala cu prajeala ,amestecam bine pt cateva min,pana isi lasa putina zeama dupa care adaugam carnea pusa deoparte  dar si o cana  poate doua( vedem pe parcurs) de apa. Saram piperam.

Lasam la foc mic avand grija sa nu se prinda de fundul oalei.( putem acoperi vasul cu staniol si introduce la cuptor)

Cand este fiarta adaugam verdeata tocata fin si servim alaturi de o mamaliguta calda si ciusca!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu cotlete de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Se fierb cartofii in coaja (sau se pot fierbe inainte cu o zi). Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari. La fel se da si casul pe razatoare....

Citeste continuarea

Naut facaluit

Postat de simona72

Naut facaluit

Nautul se pune in apa de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand bobul este fiert, se pune nautul in robotul de bucatarie si se paseaza bine boabele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2010, 16:14
ionela de ce nu spui de la inceput ca ai si cotlete , carnivorii te vor ocoli , de la mine
la 13.04.2010, 16:15
arata bine
la 13.04.2010, 16:17
mihaela merge si fara carne ,dar nu mai are farmec!
la 13.04.2010, 16:24
gata mihaela am modificat sa nu fie ocolita de carnivori!
la 13.04.2010, 21:55
recunosc as gusta si eu o portie imi place si mie varza calita , arata si foarte bine

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking