Snitele de pui cu leurda

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
13 Aug 2021 | 2002 vizualizari
Snitele de pui cu leurda

Retete de suflet

Ingrediente

  • 700 g piept de pui
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • faina
  • pesmet(eu am avut pesmet facut in casa)
  • 250 g l'ortolan
  • 100 g leurda
  • rosii

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem in felii nu foarte subtiri.

Il batem putin cu ciocanul, il asezam pe un tocator si condimentam cu condimente dupa gust pe ambele parti.

Eu prefer sa il pun in lapte cu condimente cel putin 30 min pentru ca iese mult mai fraged; inainte sa ma apuc sa le prajesc, le pun intr-o strecuratoare.

Batem ouale cu smantana si condimente, avem grija sa nu le saram.

Trecem snitele prin faina,ou si pesmet, le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un platou tapetat cu servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam snitelele, cate o felie de branza, leurda tocata si deasupra felii de rosii.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 10 min pana ce se topeste branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Iahnie de fasole cu afumatura

Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece. Dimineata se spala si se pune la fiert in oala minune cu vegeta si foile de dafin. Se fierbe 40 de minute pana fasolea este aproape facuta....

Citeste continuarea

Cartofi cu carne si legume in straturi

Postat de timea

Cartofi cu carne si legume in straturi

Incepem cu cartofii pe care ii punem la fiert in coaja, in apa cu putina sare. Cand intra usor furculita in ei sunt fierti si ii luam de pe foc, scurgem apa si lasam cartofii la racit inainte sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2021, 10:57
Bune!
la 13.08.2021, 11:53
la 13.08.2021, 13:06
Mai bune decat cele simple !!!
la 13.08.2021, 17:30
Pe gustul meu!
la 13.08.2021, 18:52
Bune tare, cu leurda...!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking