Gulas - Philips Multicooker

Postat de gaby_d in Mancaruri cu carne
2 Noi 2013 | 9520 vizualizari
Gulas - Philips Multicooker

Ingrediente

in functie de cat de multi sunteti :)) aveti nevoie de:

  • carne de vita, taiata cubulete
  • cartofi, taiati cubulete
  • ceapa
  • morcov
  • usturoi
  • foi de dafin
  • ierburi aromate
  • boia de ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rosii pasate - o cana
  • patrunjel verde
  • vin alb...- aici hotarati voi cat,ca daca e bun...puneti si in mancare si beti si voi :)))

Mod de preparare

Simplu de tot! Bei si o cafea intre timp, una mare! :))

Pui in vasul aparatului ceapa curatata si tocata, carnea, uleiul, ierburi aromate, sare, piper, foi de dafin, omogenizezi si conectezi aparatul la sursa de curent.

Selectezi din MENIU functia FRY ,setezi timpul la 14 minute (eu am mai plusat apoi cu 10 pentru ca am folosit carne semi congelata si nu a fost suficient timpul) si apesi START.

Amesteci de vreo 2 ori, dar nu e neaparat, ci doar asa...ca tot esti in bucatarie :)).

Cand s-a scurs timpul adaugi cartofii, morcovii taiati cubulete, un ardel rosu taiat cubulete (asta nu e neaparat, l-am zarit io pe-acolo stand singurel si i-am zis - hai incoa'! :))) ), rosiile pasate, o canuta de vin .

Amesteci, selectezi din MENIU functia STEW, apoi inchizi capacul si apesi START.

Acum este timpul pentru cafeaua de care vorbeam la inceput :))).

Cand aparatul te-a atentionat ca timpul setat s-a scurs verifici daca e fiarta carnita. No...la mine nu era fiarta asa ca l-am setat inca o data pe functia STEW urmand aceiasi pasi.

Aici depinde FOARTE MULT de carnea folosita. Daca e frageda deja poti pune ingredientele de final, daca nu...nu!Logic! :)))

 Asa...

Am mai lasat 20 minute sa fiarba dupa care am ridicat capacul, am adaugat boiaua de ardei, jumatate din cantitatea de patrunjel tocat si usturoiul tocat marunt.

Am mai lasat 10 minute, am gustat sa vad daca mai trebuie sare si piper (nu mai trebuia :))) ) apoi am adaugat si restul de patrunjel.

Gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Postat de timea

Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Inainte de toate curatam si spalam bine legumele. Punem in vasul de la cooker (sau daca faceti pe aragaz intr-o cratita, wok) putin ulei si pornim functia fry timp de 15 min. Punem pe rand...

Citeste continuarea

Gulyas de vita la Multicooker

Postat de timea

Gulyas de vita la Multicooker

Punem in vasul aparatului uleiul, ceapa spalata si tocata marunt si carnea taiata cubulete. Selectam meniul Fry, timpul: 15 min si apasam butonul Start. Amestecam de vreo doua ori apoi adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2013, 15:11
))))))
acum ti-a trecut cheful, nu? ))
la 02.11.2013, 15:14
arata misto, presteaza bine cookerul
la 02.11.2013, 15:16
bun bun
la 02.11.2013, 15:20
la 02.11.2013, 15:21
Setezi,amesteci,alegi... da complicat e cucarul asta......

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking