Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Postat de timea in Mancaruri de legume
19 Mai 2014 | 6049 vizualizari
Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Eu am pregatit aceasta bunatate la Multicooker de care sunt super multumita de altfel, insa la fel de bine si in acelasi mod se poate gati si intr-un vas pe aragaz. Gulasul se poate face si fara carne si este super gustos, practic o tocana de cartofi cu legume.

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 felie telina
  • ½ dovlecel
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire praz
  • 2 rosii
  • ½ ardei verde
  • ½ ardei rosu
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper
  • 7 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1 cana de apa
  • 1 lingurita si jumatate condiment pentru gulas (sau o lingura de boia de ardei dulce
  • si un pic de praf de chimen si coriandru)
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Inainte de toate curatam si spalam bine legumele.

Punem in vasul de la cooker (sau daca faceti pe aragaz intr-o cratita, wok) putin ulei si pornim functia fry timp de 15 min.

Punem pe rand ceapa, prazul si ardeii taiati rondele/cubulete.

Adaugam apoi in timp ce se calesc primele, dovlecelul taiat cubulete, rosiile cubulete si apoi morcovii taiati rondele si telina taiata cubulete.

Amestecam si lasam pana se scurg cele 15 minute programate de la inceput.

Practic toata operatiunea aceasta, taiat legume si calit o sa dureze cam 15 min. 

Adaugam cartofii taiati cubulete, pasta de gogosari cu rosii, apa, sarea si piperul, inchidem capacul si  pornim functia 'Stew' (dureaza o ora). 

Inainte cu aprox 15 minute de a se termina programul adaugam condimentul de gulyas iar la final patrunjelul verder tocat.  

Daca pregatim mancarea pe aragaz, verificam cand sunt aproape fierte legumele si adaugam atunci condimentul si mai lasam 10-15 min pe foc.

Este o mancare de legume foarte gustoasa pe care v-o recomand pentru orice zi din saptamana.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulouri de vinete umplute cu ricotta

Postat de mirela0911

Rulouri de vinete umplute cu ricotta

Se spala vanata, se sterge cu un prosop si i se taie capatul cu codita. Se taie apoi pe lungime 8 felii de 3-4 mm grosime. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt si se asaza feliile de...

Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de mirela0911

Placinta cu spanac

Se lasa aluatul la temperatura camerei pentru a se dezgheta.   Spanacul se pune intr-o strecuratoare pentru a se scurge bine de apa.   Ceapa si usturoiul se curata. Ceapa se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2014, 22:05
Ce buuun!
la 19.05.2014, 22:31
la 19.05.2014, 22:34
Super!!!
la 19.05.2014, 22:43
Mena , Motan , Claudia
la 19.05.2014, 23:12

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking