Ingrediente
- 1 muşchiuleţ de porc
- 1 ceapă roşie
- 3 linguri pastă de tomate
- boia dulce
- 150 ml smântână de gătit
- 3 căţei de usturoi
- 1 foaie de dafin
- praf de chimen
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare
Se toacă ceapa mărunt.
Carnea se curăţă , se spală, se şterge şi se taie bucăţele.
În cuva aparatului se pune puţin ulei, apoi se selectează programul FRY. Când s-a încins uleiul, se adaugă ceapa, apoi carnea. Când aceasta şi-a schimbat culoarea , se pune apă ( sau supă de carne) şi se selectează programul STEW pentru o oră.
Când apa sau supa mai scad, se mai completează cât să acopere bine carnea.
După 30 de minute se adaugă pasta de roşii, boiaua, praful de chimen,usturoiul tocat, iar după încă 10 minute se adaugă smântâna de gătit. Se lasă să fiarbă totul împreună şi să se îngroase. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
La servire, alaturi de piure, pilaf sau paste,se presară deasupra pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de porc – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|