Tocanita de manzat la Philips Multicooker

Postat de Doinavar in Vita
18 Noi 2013 | 7486 vizualizari
Tocanita de manzat la Philips Multicooker

Ingrediente

  • 500 g gulas de manzat (antricot, pulpa, muschiulet)
  • 1 kg ceapa
  • 1 bucata de praz – optional
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 3-4 cartofi
  • 1 ardei iute
  • 100 g ketchup de rosii si ardei rosii (pasta de tomate)
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 6 linguri de ulei
  • 3 linguri faina
  • sare, piper, cimbru, foi de dafin

Mod de preparare

Curatati ceapa si taiati-o pestisori, impreuna cu bucata de praz. Morcovul curatat taiati-l feliute subtiri, ardeiul gras fasiute, iar patrunjelul tocati-l marunt. Am pus carnea in vasul de gatit, din MENU am setat programul FRY, am selectat 10 minute din COOKING TIME si am apasat butonul START. Am amestecat ocazional carnea, ca sa se prajeasca pe toate partile.

Am adaugat peste carne morcovul, ceapa, prazul si ardeii si 350 ml apa. Din MENU am setat programul STEW, iar din COOKING TIME 2 ore. Am inchis capacul si am apasat START.

Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i cubulete potrivite, iar la incheierea programului, adaugati-i in tocanita. Din MENU selectam din nou STEW si din COOKING TIME 1 ora si 30 de minute. Inchidem capacul si apasam START.

Cine doreste sa fie mai picanta tocanita poate adauga 3-4 feliute de ardei iute. Cu jumatate de ora inainte de incetarea programului, adaugati sare, piper, restul condimentelor, foi de dafin si inchideti din nou capacul. Intr-un castronel desfaceti faina cu ketchup (pasta de tomate) si putina apa. Cu aproximativ 10 minute inainte de terminarea programului, adaugati totul in tocanita, dregeti gustul – cine vrea, poate adauga o lingurita de zahar si o lingura de otet. Eu asa procedez, dar unii nu agreeaza ideea.

Tocanita a fost nemaipomenita, nu s-a lipit sosul, carnea a fost frageda si am servit-o cu mamaliguta si presarata cu patrunjel tocat. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de manzat la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Postat de simona72

Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Rasolul de vita se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie mare, eu am folosit un wok, se pun 2 linguri ulei de masline. Cand uleiul s-a incins se pune rasolul si se prajeste pe toate...

Citeste continuarea

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

Postat de momo121

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

Curatam ceapa si o dam prin blender, iar painea o inmuiem in lapte/apa, o scurgem si le adaugam peste carne, condimentam dupa gust cu sare, piper si boia sau alte arome preferate, amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2013, 15:04
Yummmy! Ce pofta mi-ai facut! Si cu mamaliguta
la 18.11.2013, 19:26
la 18.11.2013, 19:36
la 18.11.2013, 20:17
la 18.11.2013, 20:51
Mmm ce buna!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking