Varza clujeana

Postat de miha in Pui
22 Oct 2010 | 7715 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (45)

la 22.10.2010, 14:24
asta e pentru varza. Astept savarinele sau merg cu Rocsi sa-mi cumpar?
la 22.10.2010, 15:47
Cami, da de mancat mancati in fiecare zi?
Onuta, multumesc!
la 22.10.2010, 15:48
Adina, hai...ca imediat ma asez si eu langa tine.
Madi, sunt fata sunt. Deci...iegzast.
la 22.10.2010, 15:50
Epu...da' ce fata? daca fac o mancare a la grec inseamna ca ma dau cu grecii?
sa stii ca misiuni imposibile nu prea am, ca de facut fac ce-mi casuna mie in ziua respectiva. Cred ca mai degraba are Zmeurel o surpriza imposibila.
la 22.10.2010, 15:51
Anca, multumesc!
Nush cand fac savarine. Ca n-am frisca.
la 22.10.2010, 16:22
miha...nuuuuu...cand ne aducem aminte
la 22.10.2010, 16:47
Cami, sa stii ca de multe ori, chiar daca stau cu nasu'-n oale toata ziua, imi dau seama abia seara tarziu ca "azi n-am mancat nimic"
la 22.10.2010, 18:42
Bestial arata si imi place tare reteta ca suna mai light mi-ati facut pofta si tu si Medi . Bestiala prezentarea tare imi place tava . Este in Franta acum ceva emisiune f interesanta Masterchef ii zice cu candidati luati din toata tara au fost vreo 100 la inceput acum au ramas 7 care sunt pasionati de bucatarie si fac retete pentru marii chefi bucatari, o competie f serioasa. Ma gandeam la tine ca te-as fi vazut in finala la o asa competitie si premiul e de 100.000 euro sa isi deschida un resto , aseara i-au dus in Venetia sa gateasca acolo sigur ti-ar placea competitia si ce talent ai ...
la 22.10.2010, 22:00
Da daaaaaaaa mancare ardeleneasca di pi la Cluj (ca pe- acolo m-am nascut io) deci,Miha esti...........bine asa cum esti
la 23.10.2010, 00:53
de multa vreme vroiam sa fac si eu...dar acum m-ai convins!
la 23.10.2010, 00:55
maiiiiiiiiii sper ca nu a-ti papat tot?mi-ati lasat si mie macar sa sterg castronu cu un colt de paine
la 23.10.2010, 10:15
Silvia, multumesc draga mea!
Nu stiu daca m-ar tenta vreodata un concurs de genul asta... Stiind ca am public, mii de ochi atintiti pe mine, cred ca mi-ar tremura mana. Dar la banii aia...cine stie?... Beau un coniac si-mi trece.
la 23.10.2010, 10:17
Dia, multumesc!
Deci ...exist, ha?
la 23.10.2010, 10:17
Ecleras Sa aveti pofte la papat!
la 23.10.2010, 10:18
Nadina, vezi sa iei un colt de paine proaspata, ca sa se muleze bine pe castron.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking