Escalop de caprior cu coniac
Postat de mihaelar63
Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...
Citeste continuareaCand n-are omul ce face isi face de treaba:))))) Aveam prin frigider 1/2 varza alba si 1/4 varza rosie. Cum sa le arunc? Am cautat ceva carne prin congelator si am purces la treaba. A iesit o bunatate de varza pestrita:))))))
Ingrediente
Mod de prepararePune uleiul intr-o tigaie si pune tigaia pe foc potrivit. Taie fleica in cuburi cam de 2/2 cm si prajeste-le, astfel incat sa fie usor rumenite. Toaca varza, atat cea alba cat si cea rosie, cat poti de subtire poti. Adauga un praf de sare peste varza si freac-o usor cu mana. Pune varza in vasul in care ai prajit carnea. Caleste varza pana se inmoaie, pune sucul de rosii. Lasa la foc 15 -20 minute, avand grija sa nu se prinda de vas. Adauga fleica prajita, afumatura, mararul si piperul si da cratita la cuptor pana este facuta varza. Serveste cu mamaliga si ardei iute. Sa va fie de folos sau nu!:)))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza combinata cu fleica si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|
Postat de mihaelar63
Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...
Citeste continuareaPostat de Creatsa
Am pus la fiert osul de vita cu putina sare si piperul boabe. Am scos cotorul ardeilor ,le-am indepartat nervurile din interior si i-am spalat bine. Am tocat cepele marunt si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|