Varza dulce cu carne de miel

Postat de katty in Oaie
13 Iun 2020 | 8381 vizualizari
Varza dulce cu carne de miel

Cum mai aveam niste carne de miel ratacita pe la congelator am facut o combinatie cu o varza dulce, pe care am cumparat-o special in acest scop, nu de alta, dar de mult imi statea gandul acolo.

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel (pulpa fata)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 1 varza proaspata
  • 300 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia dulce/iute
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • marar

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati potrivite pe care le spalam bine.

Intr-o cratita punem uleiul sa sa incinte. Adaugam carnea si acoperim cu un capac. Lasam carnea pana scade zeama lasata, apoi punem mai intai ceapa, apoi ardeiul gras taiate cubulete.

Cand ceapa si ardeiul s-au inmuiat, adaugam varza pe care in prealabil am tocat-o cat mai subtire si am frecat-o cu putina sare. Acoperim cu un capac si o lasam 5 minute, dupa care completam cu cata apa este nevoie. Adaugam foile de dafin, cimbru si piper si fierbem 5 minute.

Adaugam rosiile pasate si dam vasul la cuptor pana scade zeama.

Presaram marar verde si scoatem vasul din cuptor.

Servim varza fierbinte cu smantana sau iaurt si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Miel marinat in iaurt si lamaie

Postat de mihaelar63

Miel marinat in iaurt si lamaie

Mielul se curata, se spala si se portioneaza in bucati potrivite pentru o portie [ aproximativ 150 g ] Legumele se curata si se spala. Se amesteca cu iaurt, zeama de lamaie,...

Citeste continuarea

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Postat de simona72

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Pulpa de miel se pune la marinat cu cel putin 24 ore inainte de a face friptura. Se da la frigider, se acopera vasul cu folie alimentara sau de aluminiu. Se scoate carnea din frigider cu 2-3 ore...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2020, 19:03
Foarte buna!
la 13.06.2020, 19:09
la 13.06.2020, 23:06
Imi place mielul, imi place varza, dar le vreau separate...
la 14.06.2020, 09:28
la 14.06.2020, 13:00

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking