la 26.05.2010, 16:01 la mine la Craiova sut 30 de grade asa ca dupa ce am stat pe caldura asta la cuptor sa rumenesc varza sper sa placa la toata lumea dar eu ma bucur nespus ca am gasit reteta asta ca e cea mai buna varza ce am mancat vreodata! multumesc madi si cui o fi invetat varza a la Cluj!
la 26.05.2010, 16:03 super, asa cum ne-ai obisnuit
la 26.05.2010, 16:14 la Epurasha numai cand te uiti la poze, salivezi
la 26.05.2010, 16:25 foarte bun si in cratita
la 26.05.2010, 16:30 ce bine arata
la 26.05.2010, 16:52 o ho ho da ce bine arata vin fuga cu 5 furculite la o portie mareee
la 26.05.2010, 16:54
la 26.05.2010, 17:13 super ,stiam ca ma astepti mariananoroc ca ela vad ca a fost cumintesuper 5 furcu
la 26.05.2010, 17:22 nici nu are cum sa nu ne placa la ce minunatie buna e acolo
la 26.05.2010, 17:38 super arata.... cred ca a iesit o nebunie.... felicitari si pentru varza si pentru aparitia unei retete de+a ta in ,,Bucataria de azi,,.....numarul care a aparut azi....
la 26.05.2010, 18:43 gaby si ina va multumesc in mod deosebit pt.cuvintele voastre!
la 26.05.2010, 18:44 am vrut de mai multe ori sa zic ceva dar mi-a tot picat netul si mai aveam 2 retete de pus! va multumesc la toate , am si uitat gluma ce voiam s afac pe la ora 4 cand mi-a picat netul!dar voi stiti ca va iubesc pe toate!
la 26.05.2010, 18:45 madi super, te tzuc ca mi-ai adus iar o veste buna dar inca nu am ggasit revista la chioscuri si poate imi zici te rog mult ce reteta e?pupicei!
la 26.05.2010, 18:48 si insist asupra unui detaliu, v-am sfatuit la tipsuri sa faceti in vas cu diametru mai mic ca sa iasa mai groasa sectiunea dar eu m-am lacomit si am facut intr-o cratita mai mare si mi-a iesit si mare si groasa!