Varza murata cu ciolan afumat

Postat de gicuta69 in Mancaruri cu carne
18 Iul 2015 | 5925 vizualizari
Varza murata cu ciolan afumat

Ingrediente

  • o varza acra potrivit de mare
  • 400 g ciolan afumat
  • o lingura pasta de tomate
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • vegeta
  • o lingura untura de porc
  • o cana supa de legume
  • o legatura de marar

Mod de preparare

 Varza am lasat-o la desarat 3 ore, in apa rece.

 Am pus intr-un tuci untura  si cand s-a incins am adaugat ciolanul taiat bucati potrivite(am ales partea cu mai multa grasime a ciolanului). L-am lasat pana s-a rumenit usor, apoi am adaugat varza tocata marunt si le-am calit impreuna.

 Cand zeama  pe care si-a lasat-o varza a scazut, am adaugat jumatate din cana de supa, frunza de dafin si celelalte condimente. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, am transferat varza intr-o tava  pe care am dat-o la cuptor .La jumatatea fierberii am  adaugat si pasta de tomate desfacuta in restul de supa si am mai lasat sa fiarba aproximativ 20-25 minute.Mararul tocat l-am adaugat la sfarsit.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu varza murata si ciolan afumat

Postat de gurita_ta2005

Ciorba cu varza murata si ciolan afumat

Ciolanul afumat se pune intr-o oala mare la fiert. Se clateste varza murata,se toaca cat mai marunt si se pune la fiert impreuna cu ciolanul afumat. Se firb cam circa 1.1/2 dupa care se pun...

Citeste continuarea

Mancare de varza murata

Postat de MotanLaOale

Mancare de varza murata

Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine. Ceapa, morcovii si ardeii se curata si se toaca. Ciolanul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2015, 19:09
la 18.07.2015, 19:15
Bună varza cu ciolan!
la 18.07.2015, 19:19
mmmm... ce buna e!
la 18.07.2015, 19:22
ce-mi place!
la 18.07.2015, 20:06

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking