Velouté de morcov cu chimion

Postat de Sylvia in Supe
15 Ian 2015 | 3984 vizualizari

Este una din supele crema clasice din bucataria franceza, combinatia este superba dar aromele trebuie dozate cu grija sa nu fie predominant chimionul. Pentru mine serile friguroase inseamna supa :) asta e meniul serii , cu sau fara altceva supele sunt regula la noi in casa .

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 15.01.2015, 14:35
Mersi.E o idee buna sa congelez supa cand pregatesc,doar ca nu prea am loc in congelator,am multe fructe,mereu ma cearta mama )))
la 15.01.2015, 15:49
Io iar sunt mofturoasa...
la 15.01.2015, 16:46
Arata minunat . Nu sunt amatoare de supe crema dar aceasta as servi
la 15.01.2015, 17:17
Eu as papa
la 15.01.2015, 19:12
imi place daca are aroma de chimen
la 15.01.2015, 22:45
super bun
la 16.01.2015, 20:55
ce supita buna
la 18.01.2015, 10:35
Ce bine arata! Ar trebui sa o incerc si eu!
la 18.01.2015, 13:33
sa o testtati si sper sa va placa
la 18.01.2015, 13:34
Ela sa stii ca nu e chimen, e chimion e diferit la gust, eu in Franta nici nu gasesc chimen din Ro mi-am adus pt salata de sfecla

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking