Velouté/supa crema de 4 legume

Postat de Sylvia in Supe
3 Dec 2013 | 6515 vizualizari

Asa cum v-am promis o sa urmez o serie de supe fierbinti care se regasesc in bucataria franceza si care cred eu trebuie gustate de toata lumea si introduse in cinele noastre de iarna . Velouté este numele dat in bucataria franceza supei pe baza de legume sau carne care este mixata la sfarsit si este “legata” cu smantana si adeseori galbenus de ou. Este extrem de indragita de francezi si este servita sau ca antreu cald sau pe post de cina seara imbogatita cu crutoane si cascaval ras dupa caz.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 03.12.2013, 15:55
arata extraordinar de bine!
la 03.12.2013, 16:06
e minunata, sylvie! pastrez reteta pe cand m-oi incumeta sa o fac si eu!
la 03.12.2013, 18:11
ce prezentare! Grozav arata!
la 03.12.2013, 21:55
Ce textura fina are
la 04.12.2013, 07:08
O bunatate Cred ca este Hokkaido asa il denumesc nemtii
la 04.12.2013, 20:07
ma bucur ca va place sa o testati ca merita , va multuemsc mult de laude tuturor
la 09.10.2015, 09:29
imi place supa asta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking