Velouté/supa crema de 4 legume
Postat de Sylvia in Supe 3 Dec 2013 | 6531 vizualizari
Asa cum v-am promis o sa urmez o serie de supe fierbinti care se regasesc in bucataria franceza si care cred eu trebuie gustate de toata lumea si introduse in cinele noastre de iarna . Velouté este numele dat in bucataria franceza supei pe baza de legume sau carne care este mixata la sfarsit si este “legata” cu smantana si adeseori galbenus de ou. Este extrem de indragita de francezi si este servita sau ca antreu cald sau pe post de cina seara imbogatita cu crutoane si cascaval ras dupa caz.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 03.12.2013, 13:37
supa pe care v-am promis-o pofta mare
la 03.12.2013, 13:38
buna buna
la 03.12.2013, 13:41
O bunatate de supa!Cu multe legume si dovleac are o anume consistenta!
la 03.12.2013, 13:44
Ce aspect apetisant are
la 03.12.2013, 13:52
Nu doar că arată minunat, ci chiar îmbie la o execuţie în regim propriu. Bravo!
la 03.12.2013, 13:54
Arata minunat!!
la 03.12.2013, 13:56
Arata bine,dar nici piscata cu ceara nu mananc supe creme..doar aia de rosii..
la 03.12.2013, 13:57
bun bun
la 03.12.2013, 14:04
Ce bine arata
la 03.12.2013, 14:30
super!!!
la 03.12.2013, 14:58
cred ca-i o bunatate!
la 03.12.2013, 15:23
foarte gustoasa supa
la 03.12.2013, 15:46
super buna!
COMENTEAZA