Velouté/supa crema de 4 legume

Postat de Sylvia in Supe
3 Dec 2013 | 6531 vizualizari

Asa cum v-am promis o sa urmez o serie de supe fierbinti care se regasesc in bucataria franceza si care cred eu trebuie gustate de toata lumea si introduse in cinele noastre de iarna . Velouté este numele dat in bucataria franceza supei pe baza de legume sau carne care este mixata la sfarsit si este “legata” cu smantana si adeseori galbenus de ou. Este extrem de indragita de francezi si este servita sau ca antreu cald sau pe post de cina seara imbogatita cu crutoane si cascaval ras dupa caz.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 03.12.2013, 13:37
supa pe care v-am promis-o pofta mare
la 03.12.2013, 13:38
buna buna
la 03.12.2013, 13:41
O bunatate de supa!Cu multe legume si dovleac are o anume consistenta!
la 03.12.2013, 13:44
Ce aspect apetisant are
la 03.12.2013, 13:52
Nu doar că arată minunat, ci chiar îmbie la o execuţie în regim propriu. Bravo!
la 03.12.2013, 13:54
Arata minunat!!
la 03.12.2013, 13:56
Arata bine,dar nici piscata cu ceara nu mananc supe creme..doar aia de rosii..
la 03.12.2013, 13:57
bun bun
la 03.12.2013, 14:04
Ce bine arata
la 03.12.2013, 14:10
la 03.12.2013, 14:30
super!!!
la 03.12.2013, 14:58
cred ca-i o bunatate!
la 03.12.2013, 15:23
foarte gustoasa supa
la 03.12.2013, 15:26
la 03.12.2013, 15:46
super buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking