Ingrediente
- 3 pere Williams
- 250 gr de branza mascarpone
- 1 ou
- 4 linguri zahar (am pus indulcitor natural érythritol)
- 1/2 lingurita esenta de caramel
- 1 lingura de cacao amara
Mod de preparare
Spalati perele.
Curatati-le de piele si de samburi ( am pastrat varful perelor pentru decorul final) si taiati-le cubulete.
Separati galbenusul de albus.
Bateti albusul spuma.
Frecati bine galbenusul cu 'zaharul', adaugati branza mascarpone si amestecati 5 minute (la robot).
Incorporati treptat albusul batut si esenta de caramel. Adaugati jumatate din cubuletele de pere si amestecati usor.
Pregatiti verinele.
Puneti pe fund cubulete de pere, compozitia cu mascarpone si pere deasupra.
Presarati cacao si decorati dupa dorinta.
Dati la rece timp de 2h.
Serviti cu pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Verine cu pere si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|