Verine cu pere si mascarpone

Postat de ctlina in Dulciuri
11 Oct 2019 | 1691 vizualizari
Verine cu pere si mascarpone

O reteta simpla si rapida, un fel de tiramisu low-carb fara zahar adevarat si fara piscoturi. https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/verine-cu-pere-si-mascarpone.html

Ingrediente

  • 3 pere Williams
  • 250 gr de branza mascarpone
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar (am pus indulcitor natural érythritol)
  • 1/2 lingurita esenta de caramel
  • 1 lingura de cacao amara

Mod de preparare

Spalati perele.

Curatati-le de piele si de samburi ( am pastrat varful perelor pentru decorul final) si taiati-le cubulete.

Separati galbenusul de albus.

Bateti albusul spuma.

Frecati bine galbenusul cu 'zaharul', adaugati branza mascarpone si amestecati 5 minute (la robot).

Incorporati treptat albusul batut si esenta de caramel. Adaugati jumatate din cubuletele de pere si amestecati usor.

Pregatiti verinele.

Puneti pe fund cubulete de pere, compozitia cu mascarpone si pere deasupra.

Presarati cacao si decorati dupa dorinta.

Dati la rece timp de 2h.

Serviti cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Verine cu pere si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pariziene cu mere calite

Postat de Constelatialeu

Pariziene cu mere calite

Intr-un castron incapator cernem faina si o amestecam cu cele doua plicuri de garant. Separat amestecam cele 2 oua si albusul, adaugam sare, zahar, coaja de lamaie si putin lapte caldut....

Citeste continuarea

Cozonac Rozenkrantz

Postat de Constelatialeu

Cozonac Rozenkrantz

Mai intai, am caramelizat zaharul. Am pus cele 12 linguri de zahar in cratita si l-am caramelizat, cu grija sa nu-l ardem ca se amaraste. Dupa ce s-a caramelizat, am imbracat peretii cratitei cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2019, 22:57
la 12.10.2019, 08:43
Delicioasa!
la 12.10.2019, 09:46
la 12.10.2019, 11:01
arata foarte apetisant!
la 12.10.2019, 11:50
Arata bine!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking