Verine cu pere si mascarpone

Postat de ctlina in Dulciuri
11 Oct 2019 | 1675 vizualizari
Verine cu pere si mascarpone

O reteta simpla si rapida, un fel de tiramisu low-carb fara zahar adevarat si fara piscoturi. https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/verine-cu-pere-si-mascarpone.html

Ingrediente

  • 3 pere Williams
  • 250 gr de branza mascarpone
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar (am pus indulcitor natural érythritol)
  • 1/2 lingurita esenta de caramel
  • 1 lingura de cacao amara

Mod de preparare

Spalati perele.

Curatati-le de piele si de samburi ( am pastrat varful perelor pentru decorul final) si taiati-le cubulete.

Separati galbenusul de albus.

Bateti albusul spuma.

Frecati bine galbenusul cu 'zaharul', adaugati branza mascarpone si amestecati 5 minute (la robot).

Incorporati treptat albusul batut si esenta de caramel. Adaugati jumatate din cubuletele de pere si amestecati usor.

Pregatiti verinele.

Puneti pe fund cubulete de pere, compozitia cu mascarpone si pere deasupra.

Presarati cacao si decorati dupa dorinta.

Dati la rece timp de 2h.

Serviti cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Verine cu pere si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornulete cu rahat (reteta de post)

Postat de ionela2682

Cornulete cu rahat (reteta de post)

-In borsul putin caldut dizolvam drojdia -adaugam uleiul,sarea zaharul adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat potrivit de tare -intindem in foaie subtire,decupam dupa...

Citeste continuarea

Briose cu cirese si fulgi de migdale

Postat de andaoana

Briose cu cirese si fulgi de migdale

Intr-un vas inalt spargem ouale . Cu mixerul le batem cu un praf de sare si zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul . Lasam mixerul deoparte si luam un tel para . Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2019, 22:57
la 12.10.2019, 08:43
Delicioasa!
la 12.10.2019, 09:46
la 12.10.2019, 11:01
arata foarte apetisant!
la 12.10.2019, 11:50
Arata bine!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking