Vinete a la Gaby

Postat de gurita_ta2005 in Salate
2 Aug 2012 | 4116 vizualizari
Vinete a la Gaby

m-am inspirat si eu din reteta lui Gaby de vinete cu ardei si ciuperci,dar tot nu mi-au iesit asa albe ca ale ei :))am mai modificat eu pe ici pe colo:D

Ingrediente

  • 2 vinete coapte
  • 1 ceapa alba
  • 100 g ciuperci in borcan
  • 1 ardei rosu kapia copt
  • 2-3 lingurite de mujdei cu smantana
  • sare,piper
  • maioneza

Mod de preparare

Ardeiul kapia copt se curata de coaja cat inca este cald, se scot semintele si se taie cubulete mici. Se taie si ceapa marunt si se adauga intr-un castron, impreuna cu ardeiul kapia si vinetele curatate de coaja. Adaugam sare si piper si le pasam cu blenderul.

Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga ciuperciile tocate marunt, se lasa circa 5-8 minute, dupa care dam la racit. Dupa se adauga peste vinete si se mai paseaza putin cu blenderul.

Separat intr-un castron se pregateste maioneza.Se amesteca toata compozitia cu maioneza si adaugam si mujdeiul de usturoi,se lasa putin la rece si se serveste cu paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu mar, telina si nuci

Postat de Irina

Salata cu mar, telina si nuci

Desi am pus ingredientele pentru o salata de doua persoane, eu am facut deocamdata doar o portie, pentru ca pana mai pe seara nu mai e buna. Asa ca repetam figura mai tarziu. :) Am inlaturat...

Citeste continuarea

Salata Curcubeu

Postat de RODIMUR

Salata Curcubeu

Ouăle se fierb tare și când sunt gata, se scot din apa fierbinte, se răcesc, se curăță de coji și se feliază. Țelina se curăță, se spală, se feliază și se pune la fiert cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2012, 21:32
Gurita, sunt tare bune numai cat ma uit la tine si ma topesc
la 02.08.2012, 21:36
Bai sa trimita si mie cineva sa gust sa vad daca imi place sa stiu daca prepar si eu!
la 02.08.2012, 21:36
tu uita-te la ce gatesc,nu la mine
la 02.08.2012, 21:42
da, da, fix acolo ma uit de fiecare data si mi se face pofta
la 02.08.2012, 21:42
voiam sa spun si eu ceva, dar ma retrag, va las putina intimitate si revin mai tarziu

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking