Ingrediente
- 2 vinete
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet balsamic
- 1 capatana mica de usturoi
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
- 100 ml apa
Mod de preparare
Vinetele se spala si se feliaza. Gratarul (gen tigaie, merge si tigaia) se incinge si se unge cu o lingura de ulei de masline (merge si de floarea soarelui).
Se pun vinetele la gratarit pana se inmoaie, se patrund. Atentie! merge repede treaba!
Se scot pe prosop de bucatarie pentru ca mai nesatule decat "cucoanele" vinete la papat ulei nu-s multe legume... Se sareaza dupa gust si se arunca cu blandete in amestecul de ulei, otet, marar si usturoi zdrobit ca pentru mujdei si un praf de piper.
Nici o filozofie dar un spectacol de aroma si gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|