Ingrediente
- 4 feliii de paine
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 linguri ulei de masline
- 1 vanata coapta
- suc de rosii
- branza telemea sau feta
- busuioc, patrunjel verde
- sare
Mod de preparare
Pune vanata coapta la scurs.
Asaza feliile de paine intr-o tava, unge-le cu ulei de masline si presara busuioc, sare si piper peste ele. Pune tava in cuptorul incins pentru 10 minute, cat sa se faca painea crocanta. Dupa primele 5 minute intoarce feliile de paine de pe o parte pe cealalata si mai lasa-le la cuptor inca 5 minute.
Unge fiecare felie de paine cu usturoi, apoi cu putin sos de rosii, pune deasupra pulpa de vinete, presara branza sfaramata, usturoi si verdeata tocata marunt. Daca simti nevoia mai rasneste niste sare peste vinete, sarea le da gust.
Adauga putin sos de rosii si in tava, stropeste cu ulei de masline si da la cuptor pentru inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|