Vinete umplute cu carne de curcan

Postat de eumimi in Curcan
13 Aug 2017 | 4994 vizualizari
Vinete umplute cu carne de curcan

Vinete foarte gustoase cu carne de curcan ce s-au dus numaidecat. M-am inspirat de aici - https://www.bucataras.ro/retete/vinete-umplute-cu-carne-de-pui-73857.html doar ca eu am folosit care de curcan, fara morcov si cu cascaval simplu in locul celui afumat si plus cateva condimente :)

Ingrediente

  • aprox. 250 g piept de carne de curcan
  • 4 vinete
  • 2 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • miezul de la 1 vanata
  • 50 ml ulei
  • 30 g cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrujel

Mod de preparare

Mai intai, taiem vinetele pe jumatate si le scobim interiorul.

Ceapa, carnea de curcan si ardeiul le taiem cubulete si le punem impreuna cu uleiul la calit. Le lasam 10 minute, dupa care adaugam si rosiile si miezul de la o vanata tocate marunt. Mai lasam 10 minute pe foc, adaugam sare, piper si oregano si umplem vinetele. 

Adaugam 1 cana de apa in tava si dam la cuptor pentru aprox. 30 de min.

Cand sunt gata, adaugam cascaval ras si patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Imam Bayildi - vinete umplute

Postat de costi7hector

Imam Bayildi - vinete umplute

Se spala vinetele, se scobesc de miez, se sareaza si se pun la scurs. Intr-o tigaie se pun la calit toate legumele in aceasta ordine: praz, morcov, ardei, carne (nu este leguma, stiu :P),...

Citeste continuarea

Rotite din vinete umplute

Postat de anuta

Rotite din vinete umplute

Jumatate de cescuta de cus-cus se opareste cu 3/4 cescuta de apa fiarta, se adauga un strop de ulei de masline, un praf de sare, se acopera si se da deoparte sa se inmoaie. Vanata mare se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2017, 16:31
Ce deliciu!
la 13.08.2017, 16:32
Multumesc!
la 13.08.2017, 16:54
N-am făcut niciodată vinete umplute (fac foarte rar vinete, în general) dar după cum arată în poză, cred că sunt foarte bune!
la 13.08.2017, 16:56
Tare bune
la 13.08.2017, 16:58
Rodica sa stii ca sunt delicioase. Cu carne de porc sunt cam gretoase, dar cu pui sunt miunate.

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking