Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
24 Oct 2019 | 6056 vizualizari

De fapt, am umplut o singură vânătă (mare, ce-i drept) tăiată în două, care-mi rămăsese de la o salată, iar de umplut am folosit tot așa, ciupercuțele rămase de la o tocăniță. Cu ocazia aceasta am terminat ingredientele de prisos și am făcut, în același timp, un preparat gustos, care în plus, mai este și de post. Mă gândesc că, totuși, nu aș fi umplut mai multe vinete ci doar atât cât să mâncăm amândoi la o masă de prânz, după ciorbiță și înainte de desert. Mi s-a părut suficient, pentru noi. Evident, unde sunt mai mulți la masă, ingredientele se multiplică proporțional.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 26.10.2019, 21:13
Ce bine arata! Chiar e o idee buna pentru post!
la 26.10.2019, 21:41
Așa mi s-a părut și mie, Oana... Mulțumesc frumos, pentru apreciere!
la 27.10.2019, 17:58
Arata bine!
la 27.10.2019, 18:11
Mulțumesc frumos, Madi!
la 10.12.2019, 22:10
la 10.12.2019, 22:30
Mulțumesc frumos, Găbytza!
la 17.01.2021, 11:31
la 17.01.2021, 12:06
Xandrinne,

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking