Vita Angus in sos de ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de timea in Multicooking
18 Apr 2019 | 2787 vizualizari
Vita Angus in sos de ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Astazi va prezint o reteta perfecta pentru o masa de sarbatoare si pentru ca nu mai este mult pana la sarbatorile pascale, chiar va recomand sa va notati aceasta reteta. Asadar pentru un pranz de duminica sau sarbatoare va recomand vita Angus in sos de ceapa si ardei, facuta la minunatul aparat Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita Angus
  • Pentru marinat:
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare de Himalaya
  • ½ lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 lngurite oregano uscat
  • Altele:
  • 1 lingura unt
  • 2 buc ceapa galbena
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 10 catei mici de usturoi

Mod de preparare

  • Intr-un bol amestecam uleiul de masline impreuna cu condimentele.
  • Carnea proaspata o taiem felii si trecem fiecare felie de carne prin uleiul condimentat.
  • Pastram carnea la marinat timp de o ora.
  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 20 de minute si apasam START/Stop.
  • Prajim bucatile de carne timp de 3 minute pe ambele parti si pe rand le scoatem intr-un bol pe care il acoperim pentru a mentine carnea calda.
  • Dupa ce am terminat de prajit bucatile de carne, adaugam in vas o lingura de unt in care calim ceapa tocata marunt si ardeiul galben si rosu taiate cubulete.
  • Adaugam bucatile de carne peste legumele calite impreuna cu sucul lasat de carne.
  • Presaram deasupra usturoiul feliat apoi inchidem capacul ermetic.
  • Apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.
  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
  • La terminarea programului, cu ajutrul unei spatule eliberam butonul de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
  • Carnea obtinuta este foarte frageda, gustoasa si aromata si poate fi servita cu cartofi la cuptor si un piure de telina cu gulie.
  • Si pentru ca acest piure de legume este foarte simplu si delicos am sa va zic si voua cum sa il faceti.
  • Telina si gulia curatate de coaja si spalate, le fierbem in apa cu putina sare. Cand sunt fierte, scurgem apa, punem legumele intr-un vas, ideal in vasul de la mixerul vertical, adaugam o lingura de unt si cu ajutorul mixerului vertical transformam legumele intr-un piure spumos. Adaugam piper macinat la servirea piureului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita Angus in sos de ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.   Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se...

Citeste continuarea

Sarmale in frunze de vita de vie, la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de mihaelar63

Sarmale in frunze de vita de vie, la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Se preincalzeste Multicookerul Crock Pot cu gatire sub presiune . Ceapa se taie marunt si se pune la sotat . Adaugati dupa 2 minute orezul si il lasati sa se prajeasca pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2019, 20:38
O bunătate, Timi!
la 18.04.2019, 20:54
Uite la el cioroiul so dat la vita lu`Angus....
la 18.04.2019, 21:04
Da Mena,super bun a fost
la 18.04.2019, 21:04
Cleme , buna vita asta
la 18.04.2019, 21:36

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking