Vita in stil oriental

Postat de mihaelar63 in Vita
4 Sep 2017 | 4916 vizualizari
Vita in stil  oriental

 De mult timp ma urmarea aceata reteta a experimentatei Bucataras Oana : https://www.bucataras.ro/retete/vita-cu-ardei-dulceacrisor-46076.html. Am inlocuit zaharul cu sos Worchester si am folosit ulei de susan si sos de soia pentru a intari nota orientala .  

Ingrediente

  • 1 kgcarne vita [ manzat]
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 ardei grasi- culori diferite
  • 2 linguri ulei susan
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos soya
  • 2 linguri sos worchester
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Carnea de vita se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper .
  2. Legumele se curata si se spala .
  3. Feliati legumele de preferinta putin mai mari , ceapa pestisori , ardeiul patrate mai mari si usturoiul rondele . .
  4. Prajiti carnea in wok in ulei de susan .
  5. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se pune ceapa , usturoiul si mai apoi ardeiul .
  6. Adugati otetul balsamic , sosul Worchester si cel de soia .
  7. Amestecati lasati sa mai dea un clocot impreuna .
  8. Gustati si condimentati daca mai este nevoie .
  9. La servire presarati deasupra frunze de patrunjel verde .
  10. Noi am avut ca garnitura orez basmati fiert simplu in apa cu sare .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita in stil oriental" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita cu carne de vita

Postat de Dya

Tocanita cu carne de vita

Spalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute). Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate...

Citeste continuarea

Snitel vienez - Wiener Schnitzel

Postat de Mokuska

Snitel vienez - Wiener Schnitzel

Feliile de carne le curatam foarte bine de zgarciuri, le spalam, le lasam pe o hartie absorbanta,   le batem cu ciocanul pentru carne de 2-3 ori (nu trebuie batute foarte subtiri feliile,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2017, 06:01
Ce meniu gustos!
la 04.09.2017, 07:11
Bun preparat!
la 04.09.2017, 07:30
la 04.09.2017, 07:32
Un preparat foarte bun și special!
la 04.09.2017, 08:28

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking