Ingrediente
- Pulpa de vita 4 bucati ca pentru snitel
- cartofi 300
- lapte 150ml
- un cubulet de unt
- mozzarella ,bulgari mari
- frunze de busuioc
- piper
- un cubulet de unt
Mod de preparare
Pregatim carnea condimentand-o numai cu piper si optional daca aveti vreun condiment preferat.
Apoi curatam cartofii si ii taiem cubulete, ii punem la fiert cu o lingura de ulei si putina sare sau delicat. Cand cartofi s-au fiert ii punem in robot dupa ce i-am scurs de apa, apoi adaugam untul prima data si amestecam dupa care adaugam laptele.
Carnea o preparam astfel pentru a iesi mai frageda: Incingem tigaia dupa care punem un varf de unt pentru a unge putin, dupa care asezam bucatile de care pregatite si le lasam 1 minut si apoi pe fiecare in parte asezam cate un varf de cutit de unt, le mai lasam un minut si o intoarcem pe partea cealalta le mai lasam inca alte 2 minute si le scoatem. Daca stau mai mult se intaresc
Asezam pe farfurie piureul il condimentam dupa placul fiecarei persoane, adaugam o bucata de carne apoi bucata de mozzarella o taiem in doua si asezam in ea o frunza de busuioc .
Pentru a garanta gustul bucatii de vita, trebuie taiata mai gros cam cat este grosimea unui deget .
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita la gratar cu piure si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|