Ingrediente
800 g pulpa de vita taiata fasii subtiri,
2 cepe medii,
500 g ciuperci,
3-4 catei de usturoi,
50 g unt,
100 ml vin alb,
1 lingura rasa de faina,
3 linguri smantana grasa,
condimente (sare, piper)
Mod de preparare
Topim untul apoi calim fasiile de carne de vita date prin faina. Le calim pana isi schimba culoarea, apoi le scoatem pe o farfurie.
In aceeasi tigaie calim ciupercile taiate felii.
Apoi adaugam ceapa taiata julien si usturoiul pisat.
Dupa 3 minute adaugam carnea si vinul, apoi acoperim cu apa (supa) cat sa acopere carnea.
Condimentam cu sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba circa 40 minute, ca sa scada zeama.
Adaugam smantana. Luam de pe foc.
Am servit paste pe post de garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "VITA STROGANOFF" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|