Ingrediente
- 400 g carne proaspata de vitel taiata bucatele
- 10 ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 20 cl de smantana lichida
- 50 ml de vin alb
- sare, piper, paprika dulce
- 3 linguri ulei de masline
- patrunjel tocat
Mod de preparare
Spalati, curatati si taiati ciupercile felii.
Curatati si tocati ceapa marunt.
Rumeniti ceapa tocata in 2 linguri de ulei, adaugati carnea si colorati-o pe toate partile.
Adaugati vinul alb si reveniti pana la evaporarea lui.
Intr-o tigaie, sotati ciupercile intr-o lingura de ulei.
Amestecati ciupercile cu carnea si varsati deasupra smantana lichida. Fierbeti impreuna cateva minute.
Puneti sare, piper, un pic de paprika dulce si verdeata tocata.
Este gata! Serviti cu orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|