Vitel cu ciuperci si smantana

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
18 Noi 2017 | 5193 vizualizari
Vitel cu ciuperci si smantana

O mancare familiala, delicioasa si usor de facut. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/09/vitel-cu-ciuperci-si-smantana.html

Ingrediente

  • 400 g carne proaspata de vitel taiata bucatele
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 20 cl de smantana lichida
  • 50 ml de vin alb
  • sare, piper, paprika dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Spalati, curatati si taiati ciupercile felii.

Curatati si tocati ceapa marunt.

Rumeniti ceapa tocata in 2 linguri de ulei, adaugati carnea si colorati-o pe toate partile.

Adaugati vinul alb si reveniti pana la evaporarea lui.

Intr-o tigaie, sotati ciupercile intr-o lingura de ulei.

Amestecati ciupercile cu carnea si varsati deasupra smantana lichida. Fierbeti impreuna cateva minute.

Puneti sare, piper, un pic de paprika dulce si verdeata tocata.

Este gata! Serviti cu orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Pulpa de vitel se feliaza in bucati subtiri care se bat usor cu batatorul de snitele . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Ciupercile se scurg de lichidul in...

Citeste continuarea

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

Postat de Angelica

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam ceapa taiata fasii subtiri si o lasam pana aceasta devine sticloasa. 3.Adaugm apoi morcovii, telina, gulia, taiate cubulete si ardeii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2017, 21:40
. d
la 18.11.2017, 21:50
Suna tare bine, chiar daca nu ma dau in vant dupa vita...
la 18.11.2017, 22:09
la 18.11.2017, 22:57
Cu siguranta e delicios!
la 19.11.2017, 08:30
Bun!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking