Waffe aperitiv cu masline

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
19 Ian 2021 | 16632 vizualizari
Waffe aperitiv cu masline

Ingrediente

  • 2 oua
  • 50 g unt topit
  • 100 ml apa minerala
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g masline fara samburi
  • 3 crenvursti

Mod de preparare

Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul si devine o spuma densa.

Galbenusurile le amestecam cu apa,laptele si untul topit,adaugam faina amestecata cu praful de copt,piperul.

Amestecam pana ce se omogenizeaza,la final incorporam spuma de albusuril amestecand cu o lingura de lemn.

Adaugam maslinele feliate,cascavalul dat prin razatoare,crenvusti felii.

Amestecam pana ce se omogenizeaza.

Ungem placile de la aparatul de wafe cu unt si cand sau incalzit adaugam 1 polonic in mijllocul formelor.

Inchidem capacul si le coacem pana ce se ridica capacul aparatului de wafe,

Daca sunt gata le scoatem pe un platou,daca nu le mai lasam 1 min pana ce se rumenesc in functie de cum dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe aperitiv cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta cu cartofi si telemea

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu cartofi si telemea

Daca framanti si dospesti aluatul in masina de paine (ca mine), pui toate ingredientele in ordinea urmatoare in masina de paine: laptele caldut, ou, unt topit, zaharul, faina cernuta, drojdia si...

Citeste continuarea

Rosii pané

Postat de comanligia

Rosii pané

Se spala si se taie rosiile rondele,se sareaza si se pipereaza,apoi se bat ouale,se adauga sare,usturoi pisat,mararul si faina cat cuprinde ptr a obtine o compozitie nici moale nici tare.Se dau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2021, 21:35
la 19.01.2021, 21:47
Ce frumusele ti-au iesit!
la 19.01.2021, 22:02
Ce frumoase Wafe
la 19.01.2021, 22:07
la 19.01.2021, 22:08
Ce bune arata!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking